Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
BIORGANIK BIO JUHAR SZIRUP "A" Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert,...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz. Felhasználása: cukor...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
Ez a különleges édesítőszer nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen glikémiás indexe alacsony. Használhatod süteményekhez, italokhoz vagy akár főzéshez is, így minden étkezésedet...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
BIO juharszirup "C" Természetes édesítőszer. Nem csak édesít, táplál is. A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
Az agavé szirup alacsony glikémiás indexű természetes édesítőszer, mely lassan emeli a vércukorszintet, ideális cukorpótló. A maltodextrin könnyen emészthető, gyors energiát adó szénhidrát...
Az édes rizs zamata. A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
Biorganik bio datolya szirup 365 g A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus...
100% bio datulyasziruppal az ételek, italok természetes édesítésére van lehetőség. Egészséges alternatíva a finomított cukorral szemben. Intenzív, karakteres ízének köszönhetően...
Bio juharszirup. Természetes édesítőszer. Nem csak édesít, táplál is. A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok...
BIORGANIK BIO JUHAR SZIRUP "C" Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert,...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó rizsből és vízből készült természetes édesítőszer. Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.