A Biorganik Bio Agavé szirup egy természetes édesítő, melyet cukor és méz helyett használhatunk kávé, tea, sütemények édesítéséhez. Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
Édes, mint a méz. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, növény alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Összetevők: datolyalé*...
A kókuszvirágcukor egyedi karamelles íze és illata mindent, még a leghétköznapibb teát is különlegesen élvezetessé teszi. Sütéshez, főzéshez kiváló. KÓKUSZVIRÁGCUKOR 500G NATURMIND...
Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
Biorganik bio rizsszirup 1150 g Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten...
Növényi alapú szirup kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó agávéból. Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz. Felhasználása: cukor...
Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. Sokan nem is sejtik, hogy gyógyhatása sem lebecsülendő. A datolya természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz...
Biorganik bio rizsszirup 365 g Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten...
BIORGANIK BIO JUHAR SZIRUP "C" Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert,...
Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
Bio juharszirup. Természetes édesítőszer. Nem csak édesít, táplál is. A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.