Naturmind Édesítőszer
(53 termék)
Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik,...
Termék részletek
Édesítő ereje 60-80%-a a közönséges cukorénak, nincs utóíze. Ugyanúgy felhasználható, mint a hagyományos cukor. Candida diétások is fogyaszthatják. Összetevők: eritritol (erithrytol,...
Termék részletek
Naturmind nádcukor mauritiusi 500 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak...
Termék részletek
Naturmind xilit nyírfából 1000 g A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában...
Termék részletek
Naturmind xilit nyírfából 500 g A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában...
Termék részletek
Naturmind eritritol 500 g Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható...
Termék részletek
Naturmind gyümölcscukor fruktóz 1000 g A fruktóz vagy gyümölcscukor egy egyszerű szénhidrát. Természetes formában megtalálható a gyümölcsökben, néhány zöldségben, a mézben, részt...
Termék részletek
Naturmind porcukor nádcukorból 500 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak...
Termék részletek
Naturmind nádcukor lágy sötétbarna 1000 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják...
Termék részletek
Naturmind nádcukor mauritiusi 1000 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak...
Termék részletek
Naturmind nádcukor lágy sötétbarna 500 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják...
Termék részletek
Naturmind kókuszvirág cukor 1000 g A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor,...
Termék részletek
Naturmind kókuszvirág cukor 500 g A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem...
Termék részletek
A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi...
Termék részletek
Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik,...
Termék részletek
Növényi rost. A bélbaktériumok kedvenc tápláléka. Jelentőség, hatások: Az inulin növényi rost, amelyet az emberi emésztőenzimek nem tudnak lebontani, így változatlan formában...
Termék részletek
Kristályos eritritol. Kalóriamentes, természetes édesítőszer. Cukoralkohol. Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a...
Termék részletek
Az eritritol természetes, kalóriamentes cukoralkohol. Édesítő ereje 60-80 százaléka az azonos mennyiségű, hagyományos cukorénak. Íze hűs édes, utóíze nincs. Az eritrit vagy eritritol...
Termék részletek
A fruktóz vagy gyümölcscukor egy egyszerű szénhidrát. Természetes formában megtalálható a gyümölcsökben, néhány zöldségben, a mézben, részt vesz a szacharóz (nádcukor, répacukor) felépítésében...
Termék részletek
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. Színét a melasz adja. A cukornád, amelyből a nádcukor készül,...
Termék részletek
A kókuszvirágcukrot a kókuszpálma virágából nyerik oly módon, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben. A kókuszvirágcukrot,...
Termék részletek
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi...
Termék részletek
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. Színét a melasz adja. Minél sötétebb a nádcukor, annál erősebb...
Termék részletek
A kókuszvirágcukrot a kókuszpálma virágából nyerik oly módon, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben. A kókuszvirágcukrot,...
Termék részletek
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben, gabonában...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.