Négyszeres erősségű édesítőszer, amely az eritritnek és a steviának köszönhetően nem tartalmaz kalóriát, glikémiás indexe 0. A stevia koncentrált édes ízt is biztosít, így kis mennyiségben...
A kókuszvirág cukor különleges ízének, és a kristálycukorhoz képest kedvezőbb beltartalmi értékeinek köszönhetően mára igen elterjedt édesítő alternatíva a reform konyhában. ...
A fahéjas xilit egy édesítőszer, amely a természetes eredetű xilit és fahéj kombinációjával készül. A xilit egy cukoralkohol, amelyet gyakran használnak cukorhelyettesítőként, mivel...
Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető. Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint...
A kristálycukornál ötször édesebb édesítőszer, xilit és szukralóz felhasználásával. Alacsony kalóriatartalom, koncentrált édes íz! Leírás A már jól ismert xilitol mellett...
A xilit, vagy más néven nyírfacukor természetes cukoralkohol, ami a legtöbb növényben megtalálható. Bár megjelenésben és felhasználhatóságában rendkívül hasonlít a hagyományos kristálycukorra,...
Balance Food Stevia – steviol glikozid alapú folyékony édesítőszer 125 ml A koncentrált édes íz a stevia egyedülálló édesítő erejének köszönhető, ami 300-szor erősebb a kristálycukor...
A koncentrált édes íz a stevia egyedülálló édesítő erejének köszönhető, ami 300-szor erősebb a kristálycukor édes ízénél. A stevia egy természetes édesítőszer, amit a Dél- Amerikában...
Balance Food Stevia tabletta 100 db A koncentrált édes íz a stevia egyedülálló édesítő erejének köszönhető, ami 300-szor erősebb a kristálycukor édes ízénél. A stevia egy természetes...
Az eritrit egy természetes cukoralkohol, ami nagyon kevés energiát szolgáltat. Glikémiás indexe 0, nem növeli a vércukorszintet és nem vált ki inzulinválaszt, így diétázók és cukorbetegek...
A xilit, vagy más néven nyírfacukor természetes cukoralkohol, ami a legtöbb növényben megtalálható. Bár megjelenésben és felhasználhatóságában rendkívül hasonlít a hagyományos kristálycukorra,...
A citromos xilit egy édesítőszer, amely a természetes eredetű xilit és citrom íz kombinációjával készül. A xilit egy cukoralkohol, amelyet gyakran használnak cukorhelyettesítőként,...
A Barnacukor, más néven nádcukor, egy természetes édesítőszer, amelyet a cukornád nedvéből nyernek ki. A barnacukor finom, karamellás ízű, és számos sütemény, desszert és ital készítéséhez...
Alacsony kalóriatartalmú, a legédesebb ízű cukor, kihozza az ételek maximális ízét, zamatát. A normál cukorhoz képest 30-40%-al kevesebb kell belőle, így nem csak gazdaságos,...
A kristálycukornál ötször édesebb édesítőszer, xilit és szukralóz felhasználásával. Alacsony kalóriatartalom, koncentrált édes íz! Leírás A már jól ismert xilitol mellett...
A vaníliás xilit egy édesítőszer, amely a természetes eredetű xilit és vanília kombinációjával készül. A xilit egy cukoralkohol, amelyet gyakran használnak cukorhelyettesítőként, mivel...
Az eritrit egy természetes cukoralkohol, ami nagyon kevés energiát szolgáltat. Glikémiás indexe 0, nem növeli a vércukorszintet és nem vált ki inzulinválaszt, így diétázók és cukorbetegek...
A koncentrált édes íz a stevia egyedülálló édesítő erejének köszönhető, ami 300-szor erősebb a kristálycukor édes ízénél. A stevia egy természetes édesítőszer, amit a Dél- Amerikában...
A Barnacukor, más néven nádcukor, egy természetes édesítőszer, amelyet a cukornád nedvéből nyernek ki. A barnacukor finom, karamellás ízű, és számos sütemény, desszert és ital készítéséhez...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.