BIORGANIK BIO JUHAR SZIRUP "C" Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert,...
100% bio datulyasziruppal az ételek, italok természetes édesítésére van lehetőség. Egészséges alternatíva a finomított cukorral szemben. Intenzív, karakteres ízének köszönhetően...
Biorganik Bio agavé szirup 350 ml A BIO agavé szirup az egyik legjobb természetes édesítőszer, amely finoman lágy édességet kölcsönöz ételeidnek és italaidnak – ráadásul teljesen...
Az agavé szirup alacsony glikémiás indexű természetes édesítőszer, mely lassan emeli a vércukorszintet, ideális cukorpótló. A maltodextrin könnyen emészthető, gyors energiát adó szénhidrát...
BIORGANIK BIO JUHAR SZIRUP "A" Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert,...
Biorganik bio agavészirup 1150 g Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája ...
Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
Biorganik bio agavé szirup 350 g Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája ...
Biorganik bio datolya szirup 365 g A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus...
Biorganik bio rizsszirup 1150 g Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten...
Biorganik bio rizsszirup 365 g Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten...
Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
A Biorganik Bio Agavé szirup egy természetes édesítő, melyet cukor és méz helyett használhatunk kávé, tea, sütemények édesítéséhez. Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás...
BIO AGAVÉ SZIRUP Agavé szirup- az egészséges édesítő. Természetes? Igen! Ajánlott fogyókúrázóknak, gyermekeknek ? Igen! Vegán termék, ami sokkal egészségesebb, mint a fehér cukor? Igen!...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.