Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
Édesíts természetesen Biorganik rizssziruppal – lassú felszívódású, adalékmentes, bio és vegán alternatíva finomított cukor helyett, hogy egészségesebb maradj!...
Naturmind xilit édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor helyett. 500 g-os xilit nyírfából; BiOrganik termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből...
Ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó agávészirup. Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor...
Ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó agávészirup. Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor...
Biorganik bio agavé szirup 350 g Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
A Biorganik Bio Agavé szirup egy természetes édesítő, melyet cukor és méz helyett használhatunk kávé, tea, sütemények édesítéséhez. Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás...
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz. Felhasználása: cukor...
Vegán szirup datolyából a cukor, illetve a méz helyettesítésére. Szószok, joghurtok, kekszek, müzlik, sütemények, egyéb desszertek édesítésére, valamint fagylaltok, szörpök és édes...
Bio kockacukor A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. ...
Vegán szirup datolyából a cukor, illetve a méz helyettesítésére. Szószok, joghurtok, kekszek, müzlik, sütemények, egyéb desszertek édesítésére, valamint fagylaltok, szörpök és édes...
A kókuszvirágcukor egyedi karamelles íze és illata mindent, még a leghétköznapibb teát is különlegesen élvezetessé teszi. Sütéshez, főzéshez kiváló. KÓKUSZVIRÁGCUKOR 500G NATURMIND...
A Biorganik Bio agavé szirup nem csupán egy egészséges választás, hanem magával ragadóan finom és nagyon sokrétű édesítőszer. Ideális az egészséges életmód híveinek, akik a természetes...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából elkészített különlegesség. Íze jellegzetesen karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt...
Biorganik bio datolya szirup 365 g A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus...
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz. Felhasználása: cukor...
Vegán szirup datolyából a cukor, illetve a méz helyettesítésére. Szószok, joghurtok, kekszek, müzlik, sütemények, egyéb desszertek édesítésére, valamint fagylaltok, szörpök és édes...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.