A kókuszvirág cukor kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Színe barna, állaga hasonló a kristálycukoréhoz. Jól karamellizálható, Íze egyedülállóan karakteres,...
Alternatív, de természetes édesítőszert keresel? Próbáld ki a datolyaszirupot! A datolyaszirup karamellás színének és ízének köszönhetően isteni édesítő. Felhasználási javaslat:...
A termék alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. A terméknek enyhén karamellás utóíze van, innen ismérve a 100%-os kókuszvirág cukrot, melyet a kókuszpálma virág nektárjából nyernek...
Az eritrit vagy eritritol egy természetben is előforduló cukoralkohol. Édesítőereje 60-70%-a a nádcukorénak, külalakja hasonló, de nem karamellizálható. A vékonybélben kb. 90%-a felszívódik,...
A sztívia (stevia, jázminpakóca) egy igazán különleges növény, levelei ugyanis édesek. Ennek köszönhetően a leveléből készült kivonatot használhatjuk természetes édesítőszerként. Bármely...
Kukoricakeményítő alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő hatása közel azonos a cukoréval (édessége a cukor édességének 60-90%-a), kémiailag a cukoralkoholokhoz tartozik. Kíméli...
A cukorral megegyező édesítő hatású korszerű természetes cukorpótló finom, mellék és utóíz nélküli édesítési alternatíva a hétköznapokra sütemények, hideg és meleg ételek, italok elkészítéséhez...
Mi az eritritol? Az eritritol olyan természetes édesítőszer, amelyben alig van kalória, amelynek nincsenek mellékhatásai, viszont az íze pont olyan, mint a cukoré. Vagyis rendelkezik...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Bio Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Természetes édesítőszer A cukor tökéletes alternatívája Érdekesség: Az agáve a spárgafélék...
Porcukor édesítőereje megegyezik a répacukoréval. Alacsony glikémiás index jellemzi, sütésálló. Sütemények dekorálására, édesítésére. Hagyományos porcukor kiváltására tökéletesen alkalmas!...
A 100%-os tisztaságú juharszirup a kanadai erdőkből. A juharfa nedve, egyike a természetes cukroknak, édesítőknek. Meleg, borostyán színével, a tiszta juharszirup egyedi ízvilágával...
Szeretnéd valamilyen természetes növényi édesítővel helyettesíteni a cukrot és a mézet? Nem tudod mit válassz? Segítünk! A Biopont Agave szirup tökéletes kezdet, ha meg akarsz szabadulni...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben, gabonában...
Stevia Fresh Természetes édesitőszer , forrázás után , a folyadék alkalmas ételek italok édesitésére Összetevők: 100% stevia rebaudiana bertoni Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen...
Természetes alternatíva a cukrok és mesterséges édesítőszerek helyett már tabletta formában is! Nyomokban sem tartalmaz semmilyen jelölendő allergént. Gluténmentes, cukormentes, tejmentes,...
Mi az eritritol? Az eritritol olyan természetes édesítőszer, amelyben alig van kalória, amelynek nincsenek mellékhatásai, viszont az íze pont olyan, mint a cukoré. Vagyis rendelkezik...
Édesebb, mint a méz, de kevésbé ragadós. Magas az inulin és a gyümölcscukor tartalma. Édesítőszerként süteményekre, fagylaltra használható. Cukorbetegek is fogyaszthatják...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.