A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék- és utóíze nincs...
A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi...
Bourbon vaníliával ízesített cukorhelyettesítő. Édesítő hatása megegyezik a répacukoréval. A cukor helyett eritritet és szukralózt tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően...
NYÍRFACUKOR KOCKA NYÍRFACUKOR: A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék- és utóíze...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
Kukoricakeményítő alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő hatása közel azonos a cukoréval (édessége a cukor édességének 60-90%-a), kémiailag a cukoralkoholokhoz tartozik. Kíméli...
Kiválóan alkalmas mindenféle ital édesítésére. Cukorbetegek számára is használható. Tartalmaz P, A, E, C vitamint, béta-karotint, nikotinsavat, egyedülálló illóolajokat, aminosavakat...
Összetevők: édesí tőszer (szteviol-glikozidok) A sztívia (stevia, jázminpakóca) egy igazán különleges növény, levelei ugyanis édesek. Ennek köszönhetően a leveléből készült kivonatot...
Összetevők: édesí tőszer (szteviol-glikozidok) A sztívia (stevia, jázminpakóca) egy igazán különleges növény, levelei ugyanis édesek. Ennek köszönhetően a leveléből készült kivonatot...
Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba...
Természetes édesítőszer (Pont, mint a cukor ) Mi is az a nyírfacukor? Az nyírfacukor (más néven: xilit/xilitol), egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes...
Édesítő hatása megegyezik a cukoréval, ám alacsony glikémiás indexének köszönhetően csak minimális inzulinválaszt vált ki a szervezetben. Hő hatására sem veszti el édes ízét, ezért...
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Glikémiás...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben, gabonában...
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
A világos juharszirup kiváló természetes édesítőszer. Nagyon enyhe és édes. Tea, kávé és gyümölcslevek édesítésére, továbbá puding, müzli, joghurt, gyümölcsök és sütemények ízesítésére...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.