Vegán, gluténmentes, alacsony glikémiás indexű (35) természetes édesítőszer. A szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet. A kókuszpálma virág nektárjából...
A 100%-os tisztaságú juharszirup a kanadai erdők biogazdaságaiból. A juharfa nedve, egyike a természetes cukroknak, édesítőknek. Meleg, borostyán színével, a tiszta juharszirup egyedi...
A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik...
Természetes növényi kivonatból készült édesítőszer Apró tablettás kiszerelésben a természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez...
A kókuszvirágcukrot a kókuszpálma virágából nyerik oly módon, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben. A kókuszvirágcukrot,...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét,...
Eritrit és stevia alapú asztali édesítőszer, étkezési célra. Eritrit és stevia keveréke, mely ötször édesebb a répacukornál. Az eritrit enyhíti a stevia kesernyés mellékízét...
A kókuszvirág cukor kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Színe barna, állaga hasonló a kristálycukoréhoz. Jól karamellizálható, Íze egyedülállóan karakteres,...
A kókuszvirágcukrot a kókuszpálma virágából nyerik oly módon, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben. A kókuszvirágcukrot,...
Stevia és kristálycukor fél kilogramm tömegű, ugyanakkor egy kilogramm cukor édesítő erejével egyenértékű keveréke sütéshez, főzéshez, befőzéshez, utóédesítéshez...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben, gabonában...
Édesebb, mint a méz, de kevésbé ragadós. Magas az inulin és a gyümölcscukor tartalma. Édesítőszerként süteményekre, fagylaltra használható. Cukorbetegek is fogyaszthatják...
Eritrit alapú édesítőszer, mely stevia hozzáadásával készül, így négyszeres az édesítőhatása az eritrithez képest. A stevia vagy sztívia egy természetes édesítőszer, nem tartalmaz kalóriát,...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben, gabonában...
Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú...
Stevia Fresh Természetes édesitőszer , forrázás után , a folyadék alkalmas ételek italok édesitésére Összetevők: 100% stevia rebaudiana bertoni Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen...
Collango Erytvia Erytvia- természetes növényi alapú édesítőszer , 4X édesebb (erytrit és sztevia keveréke). Csomagolás: nettó 500g PET/METPET/PE visszazárható tasak. Az eritrit...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.