Xukor Édesítőszer 1kg

Xukor Édesítőszer 1kg

2 290 Ft-tól 9 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
A Xukor 100%-ban xilitet, ismertebb nevé;n nyí;rfacukrot tartalmaz. A xilit egy ö;t szé;natomos cukoralkohol. Í;zre, á;llagra hasonlí;t a kristá;lycukorra, de az energiatartalma é;s a szé;nhidrá;ttartalma lé;nyegesen kevesebb ná;la. A xilitet a 19. szá;zadban francia é;s né;met tudó;sok fedezté;k fel, é;s a 20. szá;zad má;sodik felé;ben terjedt el vilá;gszerte. Ma má;r egy megkerü;lhetetlen termé;szetes cukorpó;tló;.  ;A xilit termé;szetes formá;ban is megtalá;lható; a nö;vé;nyekben, sőt az ember szervezete is előá;llí;tja, naponta kö;rü;lbelü;l 15 mg-ot .
Mennyire é;des a Xukor ?  ;A xilit tartalmú; Xukor mintegy 80-100 szá;zalé;k olyan é;des, mint a hagyomá;nyos cukor (szacharó;z), de ez sok esetben egyé;nfü;ggő, vannak akik lé;nyegesen é;desebbnek é;rzik.
Hogyan ké;szü;l az xilit ( nyí;rfacukor )?  ;A xilitet manapsá;g fá;bó;l vagy kukoricacsutká;bó;l á;llí;tjá;k elő ipari mé;retekben, de gyakorlatilag bá;rmilyen celluló;z tartalmú; nö;vé;nyből előá;llí;tható;.
Mié;rt ké;szü;l a Xukor fa alapanyagbó;l ?  ;A Xukor fa alapanyagbó;l ké;szü;l, dö;ntő ré;szt nyí;rfá;bó;l é;s egy kevé;s bü;kkfá;t haszná;lnak fel az előá;llí;tá;sa sorá;n. A fa alapanyag biztosí;té;k a legmagasabb minősé;g elé;ré;sé;hez a nyí;rfacukor gyá;rtá;sa sorá;n. Fa alapanyagú; gyá;rtá;s nincsen Kí;ná;ban, í;gy nem lehetsé;ges, hogy bizonytalan eredetű xilit ( nyí;rfacukor ) jusson el a fogyasztó;khoz. A fa alapanyag termé;szetesen a gé;nmanipulá;ció;-mentessé;gre is garancia, hiszen a kukoricá;val ellenté;tben a fá;k mentesek a gé;nmanipulá;ció;tó;l.
Hol ké;szü;l a Xukor ?  ;A Xukor az Euró;pai Unió;ban, Finnorszá;gban ké;szü;l.
Mi az előnye a Xukornak ?  ;A Xukor 100 %-ban xilitet tartalmaz. Az xilit energiatartalma 240 kcal 100 grammban. Szé;nhidrá;t tartalma 75%-kal kevesebb mint a cukoré;.  ;A xilit gliké;miá;s indexe mindö;ssze 7.  ;Mivel a xilit az emberi szervezetből nem vá;lt ki inzulin vá;laszt ezé;rt cukorbetegek is fogyaszthatjá;k.  ;A szá;jban é;s a testben lé;vő bakté;riumok é;s gombá;k nem tudjá;k lebontani, ezé;rt fogszuvasodá;st sem okoz é;s Candida dié;ta eseté;n is fogyasztható;.
Milyen mellé;khatá;sai vannak a Xukornak ?  ;A lakossá;g 10-15%-a é;rzé;keny a cukoralkoholokra, tú;lzott fogyasztá;s eseté;n hasmené;s jelentkezik. Ilyen esetben kisadagokkal kell a szervezetet hozzá;szoktatni.
Így is ismerheti: Édesítőszer 1 kg, Édesítőszer1kg
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^